Gölcük Engelliler Derneği'nden ayağını kaybeden Ümit Deniz için kampanya

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat geçtiğimiz aylarda ameliyat olan ve bir ayağını diğer ayağında da parmaklarını kaybeden Gölcük'ün sevilen siması Ümit Deniz’e 3 tekerlekli motor almak için yardım kampanyası başlattı.

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat önemli bir çağrı da bulundu. Bat, Gölcük'te sevilen bir siması olan ve geçtiğimiz aylarda ameliyat olup, bir ayağını kaybeden, diğer ayağında da parmakları kesilen Ümit Deniz için yardım kampanyası başlattı.

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLALIM

Bat açıklamasında şunları söyledi: “Gölcükümüzün sevilen insanlarından birisi olan Ümit Deniz kardeşimiz şeker hastalığından dolayı iki ayağında kesilen kısımlar nedeniyle yürüme zorluğu çekmektedir. Yeniden çalışabilmesi ve kendine bakabilmesi için acil 3 tekerlekli motordan gerekli. Sponsor olmak ve kardeşimizin duasını almak isteyenlere ihtiyacımız vardır. Allah rızası için yardımcı olalım. Her bağış bir umut demektir” dedi.

İletişim için TEL :0/532/350/50/59 

03 Eyl 2018 - 16:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.