Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’ı makamında ziyaret etti. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarete Yeniden Refah Parti’nin İl Başkanı Mehmet Aras, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı ve yönetim kurulu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Can da katıldı.
BU SAYI DOĞRU DEĞİL
Ziyarette konuşan EYT Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, “1999 öncesi sosyal güvenlik reformu yapıldı ve kademeli emeklilik getirildi. Bizler de bunun mağdurlarıyız. İşten çıkan arkadaşlarımız yeni bir işe girerken zorlanıyor. Benim 10 bin günüm var ve 5-6 yıl daha pirim ödemem gerek. EYT’lileri 6 milyon olarak gösteriyorlar ama bu sayı doğru değil. Hemen emekli olacakların sayısı 700 bin civarında” dedi.
KOCAELİ’DEN 41 OTOBÜS KALDIRILACAK
Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz diyen Avcı, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar Grubu’nun Ankara’da 13 Şubat’ta büyük bir toplantısı düzenlenecek. Kocaeli’den de toplantı için toplam 41 otobüs kaldıracağız. Henüz programın detayları belli değil. 3 Şubat tarihinde Gebze’de bir toplantı düzenleyeceğiz ve Ankara programı için detayları orada konuşacağız” şeklinde konuştu.
ÇARE YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, “Benim ömrüm emekçilerin haklarını aramakla geçti. Bunu devlete karşı, özel sektör patronlarına karşı yaptık. Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nde (DGM) yargılandık ama yolumuzdan asla şaşmadık. Yıllar önce Gebze’de 8-10 fabrikayı greve çıkartmıştım. Sizin hakkınızı sonuna kadar arayacağız. Benim oğlum da sizden biri. Çare de çözüm de Yeniden Refah Partisi’ndedir. Geri adım atmayın, birlikte beraberliğinizi bozmayın” dedi.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.