Kocaelispor Cizrespor maçına deplasman yasağı!

Kocaelispor’un Cizrespor ile oynayacağı deplasman maçına Şırnak Valiliği tarafından deplasman yasağı getirildi.

KOCAELİSPOR’A DEPLASMAN YASAĞI

Kocaelispor’un önümüzdeki hafta Cizrespor ile oynayacağı maça Şırnak Valiliği tarafından yaşanacak olası olaylara karşı güvenliği sağlayamayacağını dolasıyla hiçbir şekilde toplu bir organizasyon kabul etmeyeceğini bildirisi verildi. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği bu bildiri sebebiyle organizasyonunu iptal ettiğini açıkladı.

"DERNEK OLARAK ORGANİZASYONUMUZ OLMAYACAKTIR"

Hodri meydan taraftar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kocaelispor Taraftarları, Önümüzdeki hafta konuk olacağımız Cizrespor deplasmanı organizasyonumuz, Şırnak Valisinin yaşanacak olası olaylara karşı güvenliği sağlayamayacağını ve hiçbir şekilde toplu bir organizasyon kabul etmeyeceğini bildirmesi üzerine iptal edilmiştir. Dernek olarak hiçbir şekilde organizasyonumuz olmayacaktır. Münferit gidişler taraftarlarımızın kendi insiyatifine bırakılmıştır.”

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

12 Eyl 2019 - 12:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.