Çok çabuk insan harcamam

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, yedek yönetim kurulu üyesi iken istifa eden Aykut Sunar’ın şuan için disipline gönderilmediğini söyledi

Çok çabuk insan harcamam
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, bugün Doğa Park Restoran’da basın mensupları ile bir araya geldi. Samimi açıklamalarda bulunan başkan Ayaz, kongrenin hemen ardından yedek yönetim kurulu üyesi iken istifa eden eski ilçe başkan yardımcısı Aykut Sunar ile ilgili de konuştu. İstifayı değerlendiren Ayaz, “Ben isterdim ki o kişi ilk önce bana gelsin. Siyasette olan etiklik de bunu gösterir” dedi.

KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR

Sunar’ın kendisiyle hiç görüşmediğini belirten Ayaz, “Kendisi benim yanıma hiç gelmedi. Bizim olduğumuz partide ‘Kol kırılır yer içinde kalır’ mantığı vardır. Ya bu deveyi güdücen ya da bu diyardan gidicen. Ama kendisiyle ilgili de Kantinciler Derneği Başkanı Ali Can Kazgan gereken açıklamayı yaptı. Ben çabuk insan harcamam, her yolunu da denerim bunun için. Şuan kendisiyle ilgili de herhangi bir disipline verilme durumu yok” diyerek konuya açıklık getirdi.

Aykut Sunar

19 Eki 2017 - 13:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.