Kağıtsporlu izcilerden anlamlı etkinlik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu izciler, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi

Büyükşehirli izcilerin düzenlediği etkinlik ile cami ve şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirildi. İzciler, bunun yanı sıra Yenikent Mimar Sinan Caminin de temizliğini yaptı. Düzenlenen etkinliğe 80 izcinin yanı sıra 6 eğitimci lider de katıldı. Kağıtsporlu Akşemsettin ve Arslanbey Ergin izci üniteleri Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında İzmit’in fethinin sembolü olan Tarihi Orhan Camii’ni ziyaret etti. İzcilere burada eğitimci liderler tarafından camiinin tarihi ve önemi hakkında bilgiler verildi. İzciler camii ziyaretinin ardından İzmit Bağçeşme’de bulunan Namazgâh şehitliğini ziyaret etti. Kağıtspor İzcilik branşı bünyesinde faaliyet gösteren Albayrak izci grubuna bağlı Hedef Erkek Oymak, Ateş Kız Oymak ve Zirve Ergin izci üniteleri izcileri, topluma hizmet faaliyeti gerçekleştirdi. Yenikent Mimar Sinan Camii gerçekleştirilen etkinlikte Kağıtsporlu izciler ayrıca camii temizliği de yaptı.

11 Eki 2017 - 13:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.