Lösemi hastası küçük çocuk için acil kan aranıyor!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan lösemi hastası olan Miraç için acil BRH+ kana ihtiyaç var.

ACİL KAN ARANIYOR

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan 10 yaşındaki lösemi hastası Miraç için çok acil BRh+ kana ihtiyaç var. Kan vermek isteyenler  0536 305 70 24 numarasından ilgili kişiye ulaşabilirler.

03 Eki 2019 - 23:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.