Ekrem Aktuğ’a ‘Aday ol’ baskısı!

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan Dr. Ekrem Aktuğ’a aday adayı olması yönünde baskı yapılıyor

2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylığını düşünen isimler de dillendirilmeye başlandı. Ancak bunun yanı sıra birçok isme ise belediye başkan aday adaylığıyla ilgili baskı yapılıyor. Bu isimlerden biri de Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Dr. Ekrem Aktuğ’a özellikle çevresi ve partililer, aday adayı olması yönünde telkinde bulundukları öğrenildi.

BİRÇOK GÖREVDE BULUNDU 

Gölcük Sağlık eski İlçe Müdürlüğü, sağlık grup başkanlığı ve Gölcük eski Trabzonlular Dernek Başkanlığı görevlerinde bulunan Dr. Ekrem Aktuğ, ilçede de hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından tanınıyor, seviliyor Derince eski Belediye Başkanı Aziz Alemdar döneminde Derince Belediyesi’nin sağlıklı kentler birliği projesinin de iki yıl koordinatörlüğünü yapan Aktuğ ise aday adaylığıyla ilgili son kararını vermemiş.

SICAK BAKIYOR 

2 yıl önce devlet memurluğundan istifa ettikten sonra Kocaeli Serbest Bölge’de ortak sağlık ve güvenlik biriminin başına gelen ve gönül verdiği AK Parti’ye üye olan Aktuğ’un aday adaylığına sıcak baktığı belirtiliyor. Ancak yine de Aktuğ’un süreci beklediği ve son kararını o zaman vereceği öğrenildi.

EKREM AKTUĞ KİMDİR?

Ekrem Aktuğ, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2008 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Halk Sağlığı Yüksek Lisansını tamamladı. 2016 yılında Aile Danışmanlığı sertifikası aldı.  2016 yılından itibaren Yenilikçi Eğitim OSGB Sağlık Biriminde görev yapıyor. Zanga Reklam ve Yapı Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. Gölcük'te faaliyet gösteren Aktuğ Çikolata Evi'nin sahibi Meryem Aktuğ  ile evli.

14 Eyl 2018 - 17:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.