Yürüyüş Yolu rengarenk!

25’inci Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali Yürüyüş Yolu’nda renkli görüntülere yol açtı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle Kocaeli Bölge Tiyatrosu ev sahipliğinde düzenlenen, 25 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında sürecek olan 25’inci Çocuk Oyuncular Festivali renkli anlara sahne oldu. Birbirinden renkli giysiler giymiş gençler ve çocuklardan oluşan kortej hem görenler hem de katılanlar için renkli görüntülere sahne oldu.

AÇILIŞ OYUNLARI SERGİLENDİ

Fevziye Cami’nin önünden başlanan yürüyüş, Sabancı Kültür Merkezi’nde sona erdi. Yürüyüş Yolu’nda renkli kareler oluşturan kortej vatandaşları gülümsetti. Yürüyüşün ardından Sabancı Kültür Merkezi’nde açılış oyunları sergilendi.

25 May 2018 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.