Belediye işçisini elektrik çarptı!

Gölcük’te kaldırım yapımı sırasında elektriğe kapılan işçi yaralandı. Ambulansın geç gelmesi ise esnafı kızdırdı

Gölcük 19 Mayıs Caddesi’nde devam eden cadde kaldırım yapımında çalışan işçiyi elektrik çarptı. Edinilen bilgilere göre; Belediyede taşeron işçi olarak çalışan Feyzullah Barış isimli işçi, binaların kablolarını bağlarken elektrik akımına kapıldı. Ellerinden ve kollarından yaralanan işçi, anlık refleksle kabloları bırakmayı başardı. İşçinin elektriğe kapıldığını fark eden çevredekiler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

ESNAF TEPKİ GÖSTERDİ 

Ancak iddialara göre ambulans bir türlü gelmek bilmedi. Esnaf uzun süre yerde yatan işçiyi sakinleştirmek için çabaladı. 20 dakika sonra gelen ambulansla esnaf ise tepki gösterdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan işçi sonrasında ise Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz işçinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma açılması bekleniyor.

28 Haz 2018 - 11:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.