Genç İzmitlilerden Gürkan’a destek

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde ikamet eden 16 yaşındaki Gürkan Güney Cibiem hastalığı ile yaşam savaşı veriyor. Genç İzmitliler Platformu Gürkan için destek kampanyası başlattı.

Genç İzmitlilerden Gürkan’a destek
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşayan ve beyincik tümörü teşhisi konulduktan sonra İstanbul'daki eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyata alınan Gürkan Güney'in, enfeksiyon kaptığı, tümörün tamamının alınmadığının tespiti üzerine de özel bir hastanede tekrar ameliyat edildiği iddia edilmişti.

Hastalığı nedeniyle konuşamayan, yürüyemeyen, görme kaybı yaşayan Gürkan Güney'in kemoterapi tedavisi gördüğü belirtildi.

Gürkan, İstanbul Acıbadem Hastanesinde yakalandığı Cibiem hastalığı  ile mücadele etmeye devam ediyor.

GÜRKAN ZAMANLA YARIŞIYOR

Genç İzmitliler Platformu ‘’Ailenin maddi desteğimize ihtiyacı var. Bu genç kardeşimize umut olmak için…’’ diyerek kampanya başlattı.

22 Oca 2019 - 09:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.