Saadet Partisi Başiskele Belediyesi'ne onay vermedi! O gündem maddesini kabul etmediler

Saadet Partisi Başiskele Belediye Meclis üyesi Mustafa Gürsoy, BAŞKENT A.Ş'nin kredi alması ile ilgili gündem maddesini reddettiklerini söyledi.

Saadet Partis Başiskele Belediye Meclis üyesi Mustafa Gürsoy, BAŞKENT A.Ş'nin kredi alması ile ilgili gündem maddesini Saadet Partisi Grubu olarak reddettiklerini açıkladı. Gürsoy, ''Başiskele Belediyesi'nin kuruluşu olan BİAŞ'ın durumu ortada , Belediye olarak hala BİAŞ'ın borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Bu nedenden dolayı , Belediyemize Bağlı BİAŞ 'daki gibi olumsuz sonuçlar yaşamamak adına kredi almayı onaylamıyoruz.'' İfadelerini kullandı.

''DENETLEYEMEDİĞİMİZ KURUMUN BORÇLANMASINA ONAY VERMEYİZ''

Mustafa Gürsoy, ''Başiskele Belediyesi'nin kuruluşu olan BİAŞ'ın durumu ortada, Belediye olarak hala BİAŞ'ın borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Ortada bir cenaze var. Bu cenazenin yükü Başiskele Belediyesinin dolayısıyla tüm başiskele halkınındır.Belediyelerin şirketlerini borç batağına düşüren , denetlenemeyen yönetim anlayışıdır.Bu durumun sorumlularını da gün yüzüne çıkarmak ve varsa yapılan yanlışların hesabının sorulmasını sağlamak bizim görevimizdir.Bu nedenden dolayı , Belediyemize Bağlı BİAŞ 'daki gibi olumsuz sonuçlar yaşamamak adına BAŞKENT A.Ş'nin Kredi Alması ile ilgili gündem maddesini Saadet Partisi Grubu olarak reddediyoruz.'' Dedi.

12 Haz 2020 - 22:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.