Ekmek zammında son karar!

Ekmek zammıyla ilgili son karar verildi

Fırıncılar tarafından maliyet artışı gerekçe gösterilen ekmek zammıyla ilgili karar verildi. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda İstanbul Fırıncılar Odası ekmeğe zam gerçekleştirmişti. Türkiye Fırıncılar Odası da ekmeğe zam gelmesi talebinde bulunmuştu. Bu çıkışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli karşı durmuş ve askıda ekmek kampanyası başlatmıştı.

YILBAŞINA KADAR 

Yaşanan süreçte dün yapılan görüşmelerin ardından bugün son karar verildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Yeni yıla kadar ekmekte fiyat artışı yok" diyerek son kararlarını duyurdu. Bu karara fırıncıların ise tepki göstermesi bekleniyor.

07 Eyl 2018 - 16:20 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.