AK Parti’de kongre heyecanı devam ediyor. AK Parti Karamürsel İlçe 6. Olağan kongresi Gazanfer Bilge Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleşiyor. Mevcut ilçe başkanı Recep Demirel, yeniden aday olarak kongreye gidiyor.
SADECE TÜRKİYE DEĞİL
Karamürsel İlçe Kongre’sinde konuşan Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Yavrularımız okuluna kavuşuyor. Eğitimde çok büyük adımlar attık. Bütçenin yüzde 20’sini harcadık. Öğretmen sayımız 1 milyona geldi. Aslında fiziksel anlamda eğitimde sessiz bir devrim yaşadık. Şimdi sırada eğitimde kaliteyi arttıracak çalışmalar. Eğitimde bir noktanın altını çizmek istiyorum. Bilginin elde edilmesi çok kolaylaştı. Bizim değerler eğitimine fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bakın bu değerler eğitimi ne kadar önemsememiz gerektiğini bas bas bağırıyor. Kötülüğün çok hızlı yayılabileceği bu çağda sadece Türkiye için değil dünya içinde birinci öncelikli konu olduğunu düşünüyorum”
YÜZDE 60’LARA ÇIKARTMANIZ LAZIM
Kongrelerimizi yapıyoruz. Recep kardeşimiz partimiz kurulduğundan bu yana görev yapmış. Bu kongremizde yenilenme olacak. İnsan vücudu dahi hücre yenilemesi yapar. Yapmadığı zaman yaşlanma demektir. Karamürsel’de kongremizi yapıyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Listede olmayan arkadaşlarımız bir kusuru ve kabahati olduğu için değil yerine daha dinamik birisine devretmek için bırakıyor. Onun için büyün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetimde olmamak siyasi faaliyet yapmamak anlamına gelmesin. Davamız, partimiz ve ülkemiz için çalışmalara devam edeceğiz. Kongre sonrasında artık sizler gönüllü değil görevlisiniz. Bir dahaki, kongreye kadar en iyi şekilde yapmak zorundasınız. Görevi alana kadar gönüllü, görevi aldıktan sonra sorumludur. 2019 yılı zor geçecek. Kocaeli’deki oy oranımızı yüzde 60’lara çıkartmamız lazım. Seçim, seçim günü kazanılmaz. Son 3 ay gücünüzü korumalısınız
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.