Dikkat! Salı günü sirenler çalacak!

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün yıldönümünde çalınacak sirenler her yıl 10 Kasım'dan önce test ediliyor.

Bu kapsamda 6 Kasımda test edilecek sirenlerle ilgili valilikten açıklama geldi.Kocaeli Valiliği'nden gelen açıklama şöyle;

İL VE İLÇELERDE 

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. Yıldönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi, bu yılda 10 Kasım 2018 tarihinde saat 09.05’de İl ve İlçelerimizde kurulu bulunan bütün ikaz ve alarm sistemleri ile diğer kuruluşların sirenleri 2 (iki) dakika süre ile (düz siren) şeklinde çaldırılacaktır. Bu nedenle ilimiz genelinde siren sistemlerinin test edilmesi için  06 Kasım 2018 Salı günü saat 10.00 itibariyle deneme amacıyla sirenler çaldırılacaktır."

01 Kas 2018 - 16:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.