Korucuköy’de yeni yol müjdesi!

Körfez Belediyesi, sadece kent merkezinde değil kırsal kesimde de yeni yollar açıyor, mevcut yolların da modernizasyonunu sağlıyor. Ekipler son olarak Korucuköy’deydi

Körfez Belediyesi, yıllanmış sorunlara neşter vurmaya, mevcut yollara bakım yaparak modern bir hale getirmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Korucuköy’deydi. Dereköy’deki çalışmaların tamamlanması, yeni imar yollarının açılarak modern hale getirilmesi sonrasında Korucuköy’de patika şeklindeki yolu araçların geçişine uygun ve güvenli hale getirdi.

KÖYLÜLER MUTLU

Daha önce ulaşımın güçlükle sağlandığı köy ile mezarlık arasındaki yolu artık vatandaşlar otomobilleri ile kullanabilecek. Köylüler, “Yol sıkıntımızı Başkanımız İsmail Baran’a ilettiğimizde, bu yaz yapılacağını belirtmişti. Sözünü tuttuğu için teşekkür ederiz. Sağ olsunlar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun”  ifadelerini kullandı. Ekipler, malzeme dökümü sonrası yolun daha güvenli hale getirileceğini belirtti.

11 Eyl 2017 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.