İZGAZ Ramazan ayında haber vermeden sayacı söküp gitti

İddialara göre Körfez ilçesinde İZGAZ yetkilileri tarafından bilgi dahil verilmeden ‘sayaç kontrolü’ iddiasıyla gaz sayacı söküldü. Sayacın söküldüğü evde yaşayan vatandaşlar ise mağdur oldu.

İZGAZ Ramazan ayında haber vermeden sayacı söküp gitti
İZGAZ Ramazan ayında haber vermeden sayacı söküp gitti
Haber albümü için resme tıklayın

İZGAZ HABER VERMEDEN SAYACI SÖKTÜ

Gazetemizin Whatsapp İhbar Hattı’na ulaştırılan bilgilere göre Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Sakarya Caddesi adresinde oturan Emine K. isimli ihbarcı, İZGAZ yetkilileri tarafından 24 Mayıs tarihinde bilgi dahil verilmeden sayacının söküldüğünü bildirdi.

'RAMAZAN AYINDA GAZSIZ KALDIK'

Emine K. konuyla ilgili gazetemize yapmış olduğu ihbarda “4 aydır günü birlik faturalarımı ödediğim halde haber dahi verilmeden sayacım sökülmüş.  Bu zamana kadar bahane olarak sayacın kontrol edilmediği söylenmiştir. Bu kadar zamandır kontrolle alakalı bir bildirim yapılmayıp faturalar ödenirken sorun çıkmamıştır. İlgili yerleri aradığımızda 4 gün sonraya tarih verilmiştir. Ramazan ayında 4 gün gazsız kalıp resmen mağdur edildik” ifadelerinde bulundu.

Kocaeli gündem haberleri için tıklayın

27 May 2019 - 15:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.