KOÜ’de antikorlar ayrıştırılıyor!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ’de iyileşen hastalardan alınarak serum yapılma işlemine başlandığını duyurdu.

KOÜ’de antikorlar ayrıştırılıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ 

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, koronavirüsü yendikten sonra iyileşen hastaların serumlarından elde edilen antikorları ayırma işlemine başlandığını duyurdu. Önemli haberi sosyal medya hesabından veren KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, şunları ifade etti; “Plasma tedavisi için Sağlık Bakanlığının onayını aldık. Laboratuvarlarımızda COVİD-19 geçirip iyileşen bir hastanın serumundan elde edilen antikorları tespit edip ayrıldı. Entübe bir hastanın tedavisi için ilgili hastaneye yollandı. Emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ederim.” 

10 Nis 2020 - 20:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.