İzmit Belediyespor o salonu istiyor

İzmit Belediyespor Başkanı Uğur Koştur, Kadın Basketbol Takımı'nın Avrupa kupalarında oynayacağı için mevcut oynadıkları salonun küçük geleceğini söyledi ve İzmit'teki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na talip oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu, geçtiğimiz haftalarda  koronavirüs nedeniyle duran ligleri sonlandırıldığını duyurmuştu. Alınan karar göre bu yıl şampiyon ilan edilmeyecek, ligden düşme olmayacaktı. Alınan bu karar ilimizde en çok Süper Lig’te ikinciliği bulunan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımını ilgilendiriyor. Ligin tescil edilmesi halinde takım, Avrupa Kupasında mücadele etmeye hak kazanacak. Ancak maçların oynandığı mevcut salonun küçük gelmesi nedeni ile Kulüp Başkanı Uğur Koştur başka bir spor salonuna talip oldu.

AVRUPA HAKKIMIZ BULUNMAKTA

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İzmit Belediyespor Başkanı Uğur Koştur, şunları söyledi: “Basketbol Federasyonumuzun aldığı karar ve açıklaması ile birlikle 2019-2020 sezonu sonlanmış bulunmaktadır. Kulüp olarak önümüzdeki sezonun çalışmalarına lig bitiminde başladık. Henüz resmi bir açıklama gelmemesine rağmen tescil edilen lig sıralamasına bakıldığında Avrupa kupalarında mücadele etme hakkımız bulunmaktadır. En kısa sürede bu konu hakkında açıklama geleceğini düşünüyoruz.

“ŞEHİT RECEP TOPALOĞLU SPOR SALONU’NU İSTİYORUZ”

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden İzmit Belediyespor’umuzun hangi salonda oynayacağı ile ilgili bazı fikirler vardır. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında da mücadele edeceğimizi varsayarsak mevcut salonun sporseverlerin ve seyircimizin kapasitesini karşılamayacağını biliyoruz. Bunun için Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda maçlarımızı oynamak istiyoruz. Burada oynayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

21 May 2020 - 15:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.