Küçükçekmece saldırganı yakalandı! Bakan Süleyman Soylu açıkladı!

5 yaşındaki küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Küçükçekmece saldırganı yakalandı. Küçükçekmece saldırganı olaydan üç gün sonra yakalandığı bilgisini bakan Süleyman Soylu açıkladı

İstanbul Küçükçekmece’de geçtiğimiz gün 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. 5 yaşındaki kız çocuğunun kanlar içerisinde evinin önünde bulunmasıyla ortaya çıkan korkunç olay, Türkiye’nin gündemine oturdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı önceki gün duyurulurken, Küçükçekmece saldırganı ise aranıyordu. Olayı gerçekleştiren Küçükçekmece saldırganı, üç gün sonra yakalandı.

İDAM SESLERİ YÜKSELİYOR 

Saldırganın yakalandığını ise Bakan Süleyman Soylu açıkladı. Soylu, olayın ardından üç gün geçtiğini ve saldırganın yakalandığını belirten bakan Soylu konuyla ilgili valiliğin açıklama yapacağını da belirtti. Küçükçekmece saldırganının Suriyeli olduğu öne sürülürken, Türkiye genelinde ‘İdam’ çağrıları yükseliyor, imza kampanyaları düzenleniyor. Cinsel istismara maruz kalan 5 yaşındaki kız çocuğunun ise hastaneden taburcu olduğu ve ailesiyle birlikte özel bir eve alındığı öğrenildi.

KIZ ÇOCUĞUNUN SON DURUMUYLA İLGİLİ TIKLAYINIZ! 

25 Nis 2019 - 13:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.