Atlıkarınca miniklerinin Ormanya sefası!

Özel Atlıkarınca Çocuk Yuvası’nın minikleri Ormanya’daki hayvanları yerinde gördü, unutulmaz bir gün yaşadı

2000 yılından bu yana İzmit merkezde kendilerine ait 3 katlı binada faaliyet gösteren Özel Atlıkarınca Çocuk Yuvası, yeni eğitim-öğretim dönemine hızlı başladı. Anaokulunda minikler bir taraftan eğlenerek yeni bilgiler alırken, bir taraftan da çevredeki diğer canlıları da yerinde görerek keşfediyor. ‘Güvenli bir gelecek, sağlam bir başlangıç’ sloganıyla eğitimin verildiği anaokulunda minikler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ormanya gezisine katıldı.

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Özel Atlıkarınca Çocuk Yuvası öğretmenlerinden Hilal Nur Sivri ve Emine Elmas ile anaokulunun ortaklarından Çiğdem Alkan Horoz koordinesinde sabahın erken saatlerinde Ormanya’ya gelen minikler, gördükleri hayvanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Öğretmenlerinin nezaretinde Ormanya’daki tüm hayvanları görme imkanı bulan miniklerin, mutlulukları ise görülmeye değerdi.

18 Eki 2018 - 11:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.