Karamürsel ilçesi Karaahmetli Köyü ormanı çöp yığını oldu

Karamürsel ilçesi Karaahmetli Köyü içerisinde bulunan ormanda tonlarca çöp ve moloz yığını bulunması üzerine köy halkı belediyeyi göreve çağırdı.

Karamürsel ilçesi Karaahmetli Köyü ormanı çöp yığını oldu
Karamürsel ilçesi Karaahmetli Köyü ormanı çöp yığını oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Nazım Özgün Erbulan

KARAMÜRSEL KARAAHMETLİ KÖYÜ ÇÖP YIĞINI SORUNU

Karamürsel İlçesi Karaahmetli Köyü’nde bulunan ormanlık alan içerisindeki tonlarca çöp ve moloz yığınına köy halkı tepki gösterdi. Döküldüğü zamanı kimsenin görmediği çöp ve molozlar ile ilgili olarak “Bu çöpleri kim döküyor” sorusu akıllara geldi. Sosyal medyadan ilgili duyuruyu yayınlayan kişi “Tekerlek lastiğinden ev molozuna, mutfak robotuna kadar her şey atılmış”  diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir diğer yandan belediyenin ise günlerdir bekleyen çöplerle ilgili henüz bir çalışma yapmadığı belirtilirken, köy halkı konunun bir an önce çözülmesini istiyor.

Kocaeli gündem haberleri için tıklayın 

10 Tem 2019 - 22:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.