İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli'ye geliyor!

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84. Yıldönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenleyecek

KYÖD, 5 Aralık 1934 tarihinde kadınların TBMM’de seçilme hakkına kavuşmasının üzerinden geçen 84 yılda Türk kadınının siyasette var olma mücadelesini anlatmak için “Eril Siyasette Kadın Olmak “ başlığı altında bir panel düzenliyor.

KOCAELİLİ KADINLAR DAVETLİ

7 Aralık Cuma günü saat 15.30 da KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan panelde konuşmacı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yer alacak. Panelin moderatörlüğünü ise KYÖD Başkanı Av. Didem Turan üstlenecek. Panele başta siyasi partilerde, yerel yönetimlerde ve STK’larda yer alan kadınlar olmak üzere tüm Kocaelili kadınlar davet ediliyor.

30 Kas 2018 - 11:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.