Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadaki ağaç dikme bayramı önerisine destek verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, twitterda Enes isimli bir kullanıcının "Ağaç Dikme Bayramı" ilan edilmesi önerisine destek verdi.

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadaki ağaç dikme bayramı önerisine destek verdi
Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadaki ağaç dikme bayramı önerisine destek verdi
Haber albümü için resme tıklayın

ERDOĞAN, TWİTTER'DA ENES'İ YANITLADI

Enes isimli sosyal medya kullanıcısı, Twitter’da “Bir fikrim geldi. Biz neden ‘Ağaç Dikme Bayramı’ ilan etmiyoruz. Her yıl bir gün ayıralım, çoluk çocuk maaile, 82 milyon ağaç dikelim. Hem dünyaya örnek olalım hem gelecek nesillere yemyeşil bir ülke bırakalım.” paylaşımında bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Enes adlı kullanıcının tweetini yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise paylaşımında, “Bu çok güzel bir fikir Enes. Biz her zaman yemyeşil bir Türkiye için çalıştık, çalışıyoruz. Milli bir ağaçlandırma bayramımızın olması için de ben ve arkadaşlarım her zamanki gibi üzerimize düşeni yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Güncel haberler için tıklayın

14 Tem 2019 - 09:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.