Kocaelispor sahaya Yusuf Şenlik, Kemal Can Aydemir, Ferhat Ertukuş, Onur Öztonga, Aykut Akdemir, Sefa Narin, Celil Çelik, Gökdeniz Bayrakdar, Mehmet Avcı, Onur Kandöken ve İshak Kurt 11’iyle çıktı. Maçın ilk yarısında takımımız kontrollü oynadı. 21.dakikada genç futbolcumuz Onur Öztonga rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucunda başına darbe aldı ve kaşı açıldı. Masörümüz Ali Arslan’ın tedavisini yapmasıyla Öztonga yeniden sahada yerini aldı. Maçın 45.dakikasında Beyköy Belediyespor, Selman’ın golüyle öne geçti. İlk yarıda gol bulamayan takımımız ikinci yarıya iyi başladı. Müsabakanın 60.dakikasında genç oyuncumuz Gökdeniz topu ağlara göndererek skoru eşitledi. 88’de ise futbolcumuz Mehmet Avcı’nın müthiş pasını iyi değerlendiren Gökdeniz rakibini geçerek kendisinin ve takımımızın ikinci golünü kaydetti. Kocaelisporumuz Düzce ekibini 2-1 mağlup etti. Hazırlık maçında Teknik Direktörümüz Ümit Metin Yıldız diğer hazırlık maçlarında daha az süre verebildiği ve çoğunlukla gençlerden oluşan takımımızı sahaya sürdü. Genç kadromuz hem teknik heyetimiz hem de maçı izleyen taraftarlarımızdan takdir topladı. Kocaelisporumuz son hazırlık maçını 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00'de Gölcük Şehir Stadı'nda Gölcükspor ile oynayacak.
18 Ağu 2017 - 22:08-
Spor
Güncelleme:
Oynaya oynaya gelin çocuklar!
Takımımız dün Bölgesel Amatör Lig takımlarından Düzce Beyköy Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Vinsan Stadı’nda oynanan hazırlık maçını Kulüp Başkanımız Bahri Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz takip ederken 200’e yakın taraftarımız da tezahüratlarıyla takımımıza destek verdi.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.