Emlakçılar iftarda buluştu

Kocaeli Emlakçılar Odası bu yıl ki ramazan ayı iftar programını Antikkapı Kadıköy Düğün Salonunda geniş katılımla gerçekleştirdi

Emlakçılar geçtiğimiz gün iftar programında bir araya geldi. Kocaeli Emlakçılar Odasının organize ettiği yemek Oda Başkanı Ahmet Pekin’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmit Sular İdaresinin bulunduğu katlı otoparkın üzerinde yer alan Antikkapı Kadıköy Düğün Salonunda ki iftara; İzmit Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi İbrahim Ergin, Kocaeli Üniversitesi Emlakçılık Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Murat Polat, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Bakkalcılar Odası Başkanı Bayram Kütük, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve emlakçılar odası üyeleri ile aileleri katıldı.

PROTOKOLLERİ AKTARDI

İftar yemeği sonrasında, Emlakçılar Odası’nın eğitimlerine katılan ve sertifika almaya hak kazanan üyelere sertifikaları verildi. Oda Başkanı Ahmet Pekin ise salondakilere konuşma gerçekleştirdi. Pekin kuruldukları günden bu yana gerçekleştirdikleri projelerden bahsetti. İzmit Belediyesi başta olmak üzere Başiskele ve Gölcük Belediyeleri ile işbirliği protokolü imzaladıklarını aktardı. Bunun yanında il genelinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarla da bu tip protokolleri imzalayacaklarını belirtti.

“EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, oda içi eğitimlerin olduğunu ve bundan sonra ki süreçte devam edeceğini belirterek “Kocaeli Üniversitesi ile iş birliği çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmayı yürüten oda yönetim kurulu üyemiz Osman Özcan ve Kocaeli Üniversitesi Emlak Bölüm Başkanı Murat Bolat hocama teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra mesleğimiz ile ilgili eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.

16 Haz 2017 - 19:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.