Körfez temiz çıktı!

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, huzur uygulaması ile ilçede duraklarda, caddelerde vatandaşların kimliklerini kontrol ederek, üzerlerini aradı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü resmi ve sivil ekipleri, uygulama gereği duraklarda ve caddelerde vatandaşlar üzerinde kontrol gerçekleştirdi. Vatandaşların üzerleri aranarak, kimlik kontrolleri yapıldı. Uygulama ile ilçenin ana caddeleri de başta olmak üzere çeşitli cadde ve sokaklarında kontroller gerçekleştirilerek, huzurun sağlanması için çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşık 300 vatandaş üzerinde yapılan kontrollerde, suç ve suç unsuru bulunamazken, yapılan çalışma vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

03 Mar 2018 - 14:04 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.