Polisi görünce denize atladı!

Gölcük’te kayıp başvurusunda bulunulan 15 yaşındaki kız, polisi görünce denize atladı

Gölcük’te oturan 15 yaşındaki Aleyna Ç.'nin ailesi kızlarına bir türlü ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulundu. 1.55 boylarında 45 kilo, beyaz tenli ve siyah saçlı kızın bulunması için polis ekipleri de harekete geçti. Aile kızlarından mutlu bir haber beklerken, dün akşam ise Aleyna’nın izine rastlandı.

TEREDDÜT ETMEDİ 

Gölcük Sahil’de bir kafede oturduğu belirlenen Aleyna’yı bulmak isteyen polis ekipleri hemen olay yerine gitti. Ancak polisleri gören Aleyna, ani bir kararla denize atladı. Polislerin ve çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan Aleyna, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Genç kız, işlemlerinin ardından ise ailesine teslim edildi.

16 Ağu 2018 - 10:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.