Özel Bilgi Köprüsü’nden Gezegen gezmesi!

İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak’ta faaliyet gösteren, çift dilli ve aynı zamanda Montessori eğitimini ilimizle tanıştıran Özel Bilgi Köprüsü Anaokulunda etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Özel Bilgi Köprüsü’nden Gezegen gezmesi!
Özel Bilgi Köprüsü’nden Gezegen gezmesi!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

BİLİMSEL ÇALIŞMA YAPTILAR

Minik öğrenciler bu sefer “Gezegenler Projesi” kapsamında bilimsel bir çalışma yaptı. Güneş Sistemi’ndeki gezegenleri birbirleriyle karşılaştırarak uzayda yolculuğa çıkan minikler, gerçekleştirdikleri bu proje sayesinde uzaya giden ilk bilim insanını da öğrenerek hakkında bilgi sahibi oldu.

ARTIK BİLİYORLAR

Okulun özel tiyatro salonunu bu etkinlik için uzay boşluğu gibi siyahla kaplayan Gökkuşağı, Minik Tırtıllar, Güneş ve İpek Böcekleri sınıflarının bu çalışması oldukça eğlenceli geçti. Velilerinde katkısıyla üzerilerine çeşitli büyüklüklerde kesilmiş parlak yıldızlar eklendi. Güneşe yakınlıklarına göre sıralanan gezegenler teker teker tanıtıldı. Evrenin uçsuz bucaksız boşluğunu andıran bir model oluşturan öğrenciler ardından uzay ve gezegenler hakkındaki bilgileri öğretmenlerinden dinledi.

Gündem Haberleri İçin TIKLAYINIZ…

27 Eki 2019 - 11:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.