Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a soruşturma açıldı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bağış toplayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a soruşturma açıldı.

MANSUR YAVAŞ'A SORUŞTURMA

Koronavirüs salgını nedeniyle mağdur durumda olan ihtiyaç sahipleri için kampanya başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan röportaja göre İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında da soruşturma başlatıldığına işaret ederek "Ankara'da da başlatıldığını duyduk. Muhtemelen kampanya düzenleyen diğer belediyelere de müfettiş gidecektir. Sadece bana açılmadı soruşturma" dedi. Hükümet kararıyla devletten ayrı kampanya başlatan Büyükşehir belediyelerinin bağış kampanyalarıyla  topladığı paranın bulunduğu banka hesapları bloke edilmişti.

17 Nis 2020 - 15:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.