Körfez yeni kapalı pazar yapılacak!

Körfez Belediyesi, ilçeye bir kapalı pazar alanı daha kazandırmak için çalışmalara başladı. Yeni kapalı pazar, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Emlak Konutları’nın olduğu bölgeye yapılacak

YENİ KAPALI PAZAR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları sonrası harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Emlak Konutları’nın bulunduğu alandaki boş arsaya kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalara başladı. Bölgedeki vatandaşların talepleri sonrasında Başkan Şener Söğüt de bölgede incelemelerde bulunmuş ve kısa sürede adım atılması talimatını vermişti.

27 Nis 2020 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.