İzmit Akçakoca mahallesi muhtarı Mehmet Şahin: Son kez adayım

Kocaeli İzmit Akçakoca mahallesi muhtarı Mehmet Şahin yeniden aday olduğunu açıkladı. Şahin, 'Eksik kalan projelerimizi tamamlamak için bir dönem daha kısmet olursa adayım' dedi.

Nazım Özgün Erbulan

31 Mart 2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla mahallelerine hizmet etmek isteyen muhtar adaylarının isimleri ortaya çıkarken, mevcut görevine devam etmek isteyen muhtarlar da adaylıklarını açıklıyor.

‘NE MUTLU DEYİP YOLA DEVAM EDECEĞİM’ 

Üç dönemdir muhtarlık görevini yürüten Kocaeli İzmit Akçakoca mahallesi muhtarı Mehmet Şahin yeniden aday olacağını açıkladı. Akçakoca İzmit’in en tarihi mahallelerinden birisi diyen Şahin,” Burada 7 8 yıldır İzmit Belediyesi’nin destekleriyle süren tarihi ayağa kaldırmakla ile ilgili yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç küçük işimiz daha kaldı. İşlerimizi tamamen bitirdikten sonra bir daha muhtarlığı düşünmüyorum. İnşallah bu son dönem olarak Akçakoca mahallesinin isminin duyulmasına bir katkım olduysa ne mutlu deyip yola devam edeceğim. Akçakoca’da alt yapı, üst yapı bütün sorunları hallettik; şimdilik güzelleştirme modundayız. Gönül rahatlığıyla görevimizi yaptık; ayrıldık gittik deriz” dedi.

MEHMET ŞAHİN KİMDİR? 

1956 İzmit doğumlu Mehmet Şahin, Seka Kağıt Fabrikası emeklisidir. Özü müzisyenlikten gelen Şahin’in bir kızı bir de oğlu var.

05 Kas 2018 - 12:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.