AK Partili Hasan Soba’ya büyük jest

Gebze’de oynanan Gebzespor - Kartalbulvar karşılaşmasında Gebzespor taraftarları, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba için pankart açtı

AK Partili Hasan Soba’ya büyük jest
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti ilçe kongrelerinde en büyük sorunu Gebze’de yaşıyor. Gebze ilçe başkanı Hasan Soba’nın yeniden aday olmadığını açıklamasının ardından ilçede adeta kriz çıktı. Gerçekleştirilen temayülün ardından belirlenen üç isim genel merkezde mülakata girdi ancak ilçe başkan adayı açıklanmadı. Bunun üzerine de Gebze ilçe kongresi ileri bir tarihe açıklandı. Geçtiğimiz Perşembe günü yine temayülden çıkan isimler il binasında genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Herkes o görüşmenin ardından ilçe başkanının açıklanmasını beklerken yine olumsuz sonuç çıktı.

GEBZE SENİNLE GÜZEL 

Kısacası Gebze’de halen bir ilçe başkan adayı açıklanamıyor. Yaşanan bu gelişmelere ardından Soba’ya destek giderek artıyor. Gebze Alaettin Kurt stadyumunda dün oynanan Gebzespor - Kartalbulvar karşılaşmasında Gebzespor taraftarları, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba için pankart açtı. Asılan pankartta 'Gebze seninle güzel Hasan Soba' sözleri yer aldı. Baskan Soba ise bu güzel jestten dolayı kendisine ait sosyal medya hesabından asılan pankartı paylaşarak, " Teşekkürler Gebzespor taraftarları. Gebze hepimizle güzel" dedi.

02 Eki 2017 - 09:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.