Kandıra sahillerine son sefer pazar günü

Kandıra sahil hatları olan 800C, 800K ve 800CK, 13 Eylül 2020 Pazar günü son seferini yapacak.

SEFERLER SONA ERECEK

800 Cebeci (800C), 800 Kerpe (800K) ve 800 Kerpe Cebeci (800CK), son seferini gerçekleştirecek. Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte 4 Temmuz’da başlayan seferler 13 Eylül 2020 Pazar günü sonlanacak.

AKTARMASIZ ULAŞTIRDI

800 Cebeci (800C), 800 Kerpe (800K) ve 800 Kerpe Cebeci (800CK), yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte gerçekleştirdiği seferleri tamamladı. Sahillere aktarmasız ulaşım gerçekleştiren bu 3 hattı, vatandaşlar popüler deniz otobüsleri olarak tanımladı. Hatlar, vatandaşların Kerpe, Kefken, Cebeci ve Kumcağız sahillerine ulaşımını sağlayarak bu yıl da görevini tamamladı.

10 Eyl 2020 - 11:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.