Sürpriz kare! İsmail Türüt ve Mehmet Akif Yılmaz'dan Bakan Gürlek'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile sanatçı İsmail Türüt, Adalet Bakanı Akın Gürlek'i makamında ziyaret etti. Türüt, ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda Bakan Gürlek'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

Sürpriz kare! İsmail Türüt ve Mehmet Akif Yılmaz'dan Bakan Gürlek'e ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, Adalet Bakanı Akın Gürlek'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşme sonrasında Türüt, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Sürpriz kare! İsmail Türüt ve Mehmet Akif Yılmaz'dan Bakan Gürlek'e ziyaret

TÜRÜT SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan İsmail Türüt, Bakan Gürlek'e misafirperverliği için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: " Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz. Değerli bakanımızı makamında ziyaret ettik. Hayırlı güzel çalışmalarının devamını temenni ediyorum. Adaletin tecellisi, hukukun üstünlüğü ve vatandaşımızın hakkını korumak için gösterdiği kararlı mücadele ve özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz."

24 Tem 2026 - 17:51 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.