Körfez Gençlerbirliği'nden Milli Takıma 7 sporcu

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, milli takımlara sporcu göndermeye devam ediyor. Kulübün 4 kadın ve 3 erkek olmak üzere toplam 7 sporcusu, Bolu'da düzenlenen U18 Milli Takım kampına davet edilerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Körfez Gençlerbirliği'nden Milli Takıma 7 sporcu
Haber albümü için resme tıklayın

4 KADIN, 3 ERKEK SPORCUSU DAHA MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bolu’da bulunan Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ve Sporcu Eğitim Merkezi’nde 29 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında yapılan milli takım kampına ilimizin başarılı spor kulübü Körfez Gençlerbirliği’nden 4 kadın, 3 erkek olmak üzere toplam 7 sporcusunu gönderdi.Körfez Gençlerbirliği'nden Milli Takıma 7 sporcu

 Körfez Gençlerbirliği’nin oyuncuları; Eylül Albayrak, Eylül Kartal, Hira Uzun ve Ferhan Sultan Sezgin U18 kadın milli takımına, Ensar Kokulu, Atakan Mert ve Eymen Tekinalp de U18 erkek milli takımı kampına davet edildiler.

 Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “29 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında Bolu Türkiye Olimpik Hazırlık ve Sporcu Eğitim Merkezi’nde düzenlenen U18 Milli Takım Kamplarına kulübümüzden Eylül Albayrak, Eylül Kartal, Hira Uzun, Ferhan Sultan Sezgin, Ensar Kokulu, Atakan Mert ve Eymen Tekinalp’i tebrik ederiz. Sporcularımıza ve Milli takımlarımıza kamp süresince başarılar dileriz” denilerek tebrik mesajı yayınladı.

 

Körfez Gençlerbirliği’nden geçen hafta 6 kadın 1 erkek sporcu 7’li Ragbi Milli takımına davet edilmişti.

06 Tem 2026 - 14:35 - Spor

Muhabir  Haber Bülteni


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.