Kocaelispor bugün Riva’da top başı yapacak

Trendyol Süper Lig yeni sezonu için hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, bugün Riva’daki ilk antrenmanına çıkıyor. 17 Temmuz’a kadar burada kampa girecek olan yeşil-siyahlı ekibin Riva kampı 17 Temmuz’da sona erecek.

Kocaelispor bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde topbaşı yapacak. 4 Temmuz ile 17 Temmuz arasında sıkı ve tempolu bir hazırlık süreci geçirecek olan Kocaelispor, Süper Lig başlamadan önce fiziksel ve teknik antrenmanlarla disiplinli bir süreç yaşayacak. Riva’da yapılacak kampa mevcut kadro, genç oyuncular ve yeni transfer katılım gösterecek.

3 GÜN ARA VERİLECEK

Riva’daki kampın sona ermesinin ardından yeşil-siyahlı takım 3 günlük ara verecek. Aranın ardından hazırlık kampının ikinci etabı için Kocaelispor Düzce Topuk Yaylası’na gidecek. Burada 2 hazırlık maçı oynayacak olan yeşil-siyahlı takımda, ara transfer sürecinde kadroya katılacak oyuncuların da ekibe dahil olması bekleniyor.

2 HAZIRLIK MAÇI

Kamp süresince 2 hazırlık maçına çıkacak olan yeşil-siyahlı ekip, ilk olarak 24 Temmuz’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Ardından 2 Ağustos Pazar günü Gençlerbirliği ile mücadele edecek.

04 Tem 2026 - 11:07 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.