Körfez Yarımca Yelken Kulübü sona yaklaşılıyor

Büyükşehir Belediyesince yapılan Körfez Yarımca Yelken Kulübünde çalışmalar sürüyor

Körfez Yarımca Yelken Kulübü sona yaklaşılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Spor yapmaya elverişli mekanları oluşturma çabasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisinde çalışmalarını sürdürüyor. Körfez yelken kulübü yapım işinde saha betonu imalatı için hazırlık yapılıyor.

 

3 KATLI BİNA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi yapımı devam ediyor. Zemin kat, 1. kat ve çatı katı olmak üzere 3 katlı olarak yapılan tesisin bina içerisinde seramik ve mermer kaplama imalatları tamamlandı. Körfez Yelken Kulübü, 372 metrekare alanda inşa edildi. Yapının bünyesinde bakımhane, kondisyon salonu, derslik, hakem odası, yönetim odası, antrenör odası ve giyinme birimleri yer alıyor. Doğrama montajının tamamlandığı binanın saha betonu dökümü için hazırlık yapılıyor.

Kaynak: haber bülteni

02 Ağu 2024 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.