Ali Haydar Bulut istifa etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından geçtiğimiz hafta Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Başkanlığına getirilen Ali Haydar Bulut istifa etti

Ali Haydar Bulut istifa etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kısa süre önce Büyükşehir yönetim kadrosunda değişiklikler yapmıştı. Bu değişiklikler kapsamında, genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Ali Haydar Bulut, Kentsel Yenileme ve Planlama Ofis Başkanı olarak atanmıştı.

Ancak, bu  yeni görevlendirme sonrasında Ali Haydar Bulut istifa etti.  Başkan Büyükakın'ın, Bulut'un yeni dönemde de görevine devam etmesini istemesine rağmen, Bulut'un istifa kararı aldığı öğrenildi.

23 Tem 2024 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.