Başkan Gökçe vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Derince Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Derince Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın sağlandığı programda Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Başkan Gökçe düzenlenen etkinlikte vatandaşların Muharrem ayını tebrik ederek, “Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin sembolü ve dayanışmanın en güzel örneği olan aşureleri Kent Meydanımızda kıymetli halkımızla paylaştık. Vatandaşlarımızla birlikte paylaşmanın ve sevginin güzelliklerini yaşadık” dedi.

AŞURE 1-2-3: Derince Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

 

BAŞKAN 1-2: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kent Meydanı’nda düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Kaynak: haber bülteni

22 Tem 2024 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.