Kocaelispor, Bastos’a olan borcu kapattı

2008-2009 yılları arasında Kocaelispor’da forma göyen Bastos’a olan tüm borç bugün itibariyle kapatıldı

Kocaelispor, Bastos’a olan borcu kapattı
Haber albümü için resme tıklayın


Kocaelispor’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Fransergio Ferreira Bastos’a olan tüm borç ödendi. 2008-2009 yılları arasında Kocaelispor’da forma giyen Fransergio Ferreira Bastos, takımın ligden düşmesinin ardından da ilimizden ayrılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun Kocaelispor’dan ise 140 bin dolar alacağı bulunuyordu. Fransergio Ferreira Bastos, alacaklarını alamayınca kulübe önce ihtarname çekmiş, ardından da dava açmıştı. Futbolcu 99 bin dolarlık ödenmediğini öne sürmüştü. Bugün ise konuyla ilgili tüm borcun kapandığına yönelik açıklama yapıldı.


DOSYA KAPATILDI


Kocaelispor’dan yapılan açıklama şu şekilde; “2008-2009 sezonunda kulübümüzde forma giyen Fransergio Ferreira Bastos tarafından kulübümüz aleyhinde CAS 2022/0/8822 referans kodu ile ilk derece mahkemesi olarak Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (VAS) nezninde açılan dava kapsamında cezai şart ve işlenmiş yasal faizler olmak üzere bugün itibariyle toplam 132 bin 659 Euro ödeme yapılarak dosya tamamen kapatılmıştır.”

17 Tem 2024 - 15:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.