Dilovası Devlet Hastanesi’nden klima şikayeti! “Terden kokuyoruz”

Dilovası Devlet Hastanesi’nde çalışmayan klimalar sağlık çalışanlarına zor anlar yaşatıyor . Çalışırken terlediklerini ve hastaların dahi kokudan rahatsız olduklarını söyleyen personel duruma bir an evvel çözüm bulunmasını istiyor.

Dilovası Devlet Hastanesi’nden klima şikayeti! “Terden kokuyoruz”
Haber albümü için resme tıklayın

Dilovası Devlet Hastanesi’nde arızalı olan klimalar çalışan sağlık personelini bezdirdi. Gün boyu ayakta çalışarak koşturmak zorunda olan personel terden koltuklarını ve hastalarında bu kokudan rahatsız olduğunu dile getirdi. Durumu anlatan vatandaş şu ifadeleri kullandı: "Merhaba Kocaeli Dilovası Devlet Hastanesinde klimalar çalışmıyor bi saat çalıştırıp arızalı denilip kapatılıyor çalışırken terden su içinde kalıyoruz ve gerçekten artik kokuyoruz hastalar bile girince kötü koku olduğunu söylüyorlar ama biz bunları defalarca anlatmamıza rağmen arızalı deniliyor. zaten oturarak yapılan bir meslek grubunda değiliz her zaman ayaktayız ve 24 saat boyunca orada aktif çalışıyoruz hareket ettikçe daha da terliyoruz bu durum iki aydır çözülmedi maalesef umarım sizin aracılığınızla ses olur.Profilim gizli olursa sevinirim.İyi günler diliyorum"

16 Tem 2024 - 22:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.