Alikahya stadyum bağlantı yolunda yeni yaya üstgeçidi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolu projesi kapsamında, D-100 Karayolu üzerindeki eski yaya üstgeçidi yıkılarak yerine yeni bir asansörlü çelik yaya üstgeçidi inşa edildi. Yeni üstgeçit tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Alikahya stadyum bağlantı yolunda yeni yaya üstgeçidi
Alikahya stadyum bağlantı yolunda yeni yaya üstgeçidi
Haber albümü için resme tıklayın

Proje kapsamında, D-100 Karayolu üzerinde 1 adet, TEM Otoyolu üzerinde 1 adet ve Yirim Dere üzerinde 1 adet olmak üzere toplamda 3 adet prefabrik öngerme kirişli köprü inşa edildi. Ayrıca, D-100 üzerinde bir adet çelik yaya üstgeçidi yapıldı.

BAĞLANTI YOLLARI VE DİĞER İMALATLAR

Bağlantı yolları dâhil olmak üzere toplamda 13 kilometre uzunluğunda yol ve drenaj imalatları, tretuvar ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi. D-100 Karayolundan TEM Otoyoluna bağlanan yol, 30 metre genişliğinde ve 2x2 gidiş-geliş olarak inşa edildi. Yol üzerinde 5.2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu da yüzde 95 oranında tamamlandı.

Alikahya stadyum bağlantı yolunda yeni yaya üstgeçidi
Alikahya stadyum bağlantı yolunda yeni yaya üstgeçidi

03 Tem 2024 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.