Kartepe'de kaçak alkol operasyonu

Kartepe'de gerçekleştirilen operasyonda toplamda 17 şişe kaçak içki, 43 litre kaçak içki yapımında kullanılan alkol, çok sayıda alkol şişesi kapak emniyet bantları, 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait fişekler ele geçirildi

Kartepe'de kaçak alkol operasyonu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Kartepe İstasyon Mahallesi'nde toplamda 17 şişe kaçak içki, 43 litre kaçak içki yapımında kullanılan alkol, çok sayıda alkol şişesi kapak emniyet bantları, 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait fişekler ele geçirildi. Olayla ilgili hakkında Kaçakçılıkla Mücadale Kanununa Muhalafet ve 2521 sayılı Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanuna Muhalefet suçundan adli ve idari işlem başlatılan şüpheli (F.Ö.) yakalanarak gözaltına alındı.

21 May 2024 - 23:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.