Demirbaş'tan Yalçın'a ziyaret: Kim kimle yürür ona bakın siz

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Genel Başkan Yardımcısı olarak açıklanan Semih Yalçın’ı ziyaret etti. Demirbaş, “Başkanımızın Kocaelimize selamları var.” Dedi.

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, , Genel Başkan Yardımcısı olarak açıklanan Semih Yalçın’ı ziyaret etti. Demirbaş sosyal medya hesabı üzerinden ziyareti,  “Ne diyordu Şair;

“Beden ölür, çürür, cana bakın siz.

Kim kiminle yürür, ona bakın siz.

Bırakın dönsün dönme dolaplar.

Haktan hakikatten yana bakın siz.”

Yeniden Teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak açıklanan kıymetli büyüğüm Prof. Dr. Sayın E. Semih YALÇIN beyefendiyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundum ve emirlerini aldım. Sayın başkanımızın Kocaelimize selamları var.” Sözleri ile paylaştı.

17 Nis 2024 - 15:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.