YRP'li eski başkan Özlü'ye desteğini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Başiskele eski İlçe Başkanı Serkan Ege Başiskele Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü'ye desteğini açıkladı

YRP'li eski başkan Özlü'ye desteğini açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

1 yıl önce istifa etmediği halde görevden alınan ve yerine başka bir ilçe başkanı atanan Yeniden Refah Partisi Başiskele eski İlçe Başkanı Serkan Ege sosyal medya hesabından 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Başiskele Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü'ye desteklediğini açıkladı. Ege sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Görevi devraldığı şartlara bakıldığında bugün yapmış olduğu güzel işlerini inkar edemeyeceğimiz değerli başkanımızın daha nice güzel işlere imza atabilmesi için bir kere daha Yasin Özlü başkanımızın yanındayız.Başiskele’ li hemşerilerimiz başta olmak üzere millet ümmet ve insanlık için Yüce Rabbimiz hayırlara vesile eylesin inşallah "

13 Mar 2024 - 20:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.