Ekrem Can ile Nijerya'da bulunan Engin Koyun hastaneye başvurdu

Sıtma hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden kaybeden Kocaelispor Asbaşkanı Emre Can (48) ile Nijerya'da bulunan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, tedbir amaçlı hastaneye başvurdu.

Ekrem Can ile Nijerya'da bulunan Engin Koyun hastaneye başvurdu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can (48) ile Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 20 gün önce Nijerya’ya gitti. Burada kentteki futbol akademileri ve spor tesislerini ziyaret eden ikili, sporcuları izledi. Nijerya dönüşü rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Ekrem Can, 16 Aralık'ta sıtma hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti.
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un da bugün sabah saatlerinde tedbir amaçlı hastaneye başvurduğu ve check-up yaptırdığı bildirildi.

# spor

18 Ara 2023 - 13:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.