115 yıl hapis cezası ile aranan dolandırıcı tutuklandı

Dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçundan 115 yıl hapis cezası ile aranan şahıs Kocaeli Emniyeti tarafından yakalandı. Şahıs adli makamlar tarafından tutuklandı

115 yıl hapis cezası ile aranan dolandırıcı tutuklandı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçundan 115 yıl hapis cezası ile aranan U.Ş.(67) isimli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı. Hükümlü şahıs Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 

03 Kas 2023 - 12:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.