Sancaklı kolunu incitti, kongreye öyle geldi!

Geçtiğimiz günlerde bir halı saha maçında kolunu inciten MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bugünkü il kongresine kolu sarılı şekilde katıldı

Sancaklı kolunu incitti, kongreye öyle geldi!
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimler öncesinde ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli'de bugün MHP Kocaeli 14. Olağan İl Kongresi gerçekleştiriliyor. Mevcut Başkan Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olduğu kongre Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kongreye yoğun bir katılım olurken MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da kolu sarılı bir halde kongreye katıldı. Sancaklı'nın geçtiğimiz günlerde yurt dışında katıldığı bir halı saha maçında kolunun üzerine düşerek incittiği ve kolunda bandajlı bir şekilde katıldığı öğrenildi.

24 Eyl 2023 - 14:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.