İYİ Parti Başiskele’de görev değişikliği

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte ilçe başkanlığında bir araya gelerek Başiskele’de başkan değişikliğini tebliğ etti.

İYİ Parti Başiskele’de görev değişikliği
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Başiskele'de yaklaşık 4  buçuk yıllık süreçte ilçe başkanlığı görevini sürdüren Ayşe Rüzgar'ın görevden ayrılmasının ardından ilçe yönetimi oluşturulması için İsmail Kar’a yetki verildi. İl Başkanı Nusret Acur, tüm emekleri ve kıymetli katkılarından ötürü eski İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar ve ilçe yönetimine teşekkür ederek Başiskele İlçe Başkanı İsmail Kar’a yeni görevinde başarılar diledi. Görev değişiminde Parti'nin eski ilçe Başkanı Ayşe Rüzgar, Parti'nin her zaman emrinde olacağı ifade etti. Başiskele ilçe başkanlığında bir araya gelen partililer, Kocaeli’nin ve ülkenin daha iyi olması için hep birlikte var güçleriyle çalışmaya devam edecekleri mesajını verdiler.

21 Ağu 2023 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.