CHP'li Muhip Kanko: Seçimler eşit şartlarda yapılmalı

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko seçimlerin ardından yaptığı açıklamada eşit şartlarda bir seçim olmadığını ve devletin tüm imkanlarının seferber edilerek kazananın mevcut yönetim olduğunu ifade etti

CHP'li Muhip Kanko: Seçimler eşit şartlarda yapılmalı
Haber albümü için resme tıklayın

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı    ikinci tur seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın adayı   AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, oyların yüzde 52,08’ini alarak   Türkiye’nin 13.   Cumhurbaşkanı olarak seçildi.   Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko da seçimlerin ardından bir açıklama yaptı. Kanko eşit şartlarda bir seçim olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

GENEL BAŞKANIMDAN RAZIYIM"

"Asimetrik güçlerin yarıştığı bir seçim dönemini yaşadık. Devletin tüm imkanları seferber edildi ve kazanan mevcut yönetim oldu. Bu dönemde destek veren herkese teşekkür ederim. Seçimler ne olursa olsun vazgeçilmez olmalı ancak, eşit şartlarda yapılmalıdır. Yeni dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu; bu süreçte kardeşçe, uzlaşmacı, kapsayıcı ve vatansever nitelikleri ile yeniden ön plana çıkmıştır. Ben genel başkanımdan razıyım.Yolu yolumuzdur...."

29 May 2023 - 15:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.